Det Blå Rum i oktober

Tegner og grafiker Jette Isaksen udstiller ‘Små skæve streger’ i Kongegaardens Blå Rum og ferniserer fredag den 4. oktober kl. 16 – 18. Kunstneren vil være til stede og alle er velkomne!!

Jette Isaksen er uddannet fra Kunsthåndværkerskolen i Kolding med afgang i 1990. Hun arbejder som grafisk designer i eget firma.

Hun siger: “Når jeg tegner, maler, river, klisterer, skribler, laver grafik mv. er der kun en regel, nemlig at alt er tilladt! Jeg leger med materialerne, søger en særlig stemning og noget modsætning. F.eks. blødt/kantet, groft/sirligt, fjollet/alvorligt, pænt/grimt …. og gerne noget der driller øjet lidt og simpelthen bare ikke er for perfekt!! Ligesom i livet!

Mine billeder ‘ Små skæve streger’ er blevet en fast del af mit arbejde. De er uforpligtende, spontane, tilbagevendende. De kan rumme det jeg oplever lige i det øjeblik, jeg står med dem. Det kan jeg godt lide.”

Arr.: Kongegaarden