Juni udstilling “Surrealistisk kunst og portrætter”

Spændende udstillinger i Kongegaardens med værker af Elias Bruus og Kirsten Hagelskær.
Fernisering lørdag den 1. juni kl. 13-16, hvor kunstneren vil være til stede. Alle er velkomne og der er fri entré.
Elias Bruus har udstillet på forskellige kunstforeninger samt kunstmesser i hele landet. I 2015 gik han gennem censuren på H.C. Andersen Festivalen i Odense og har siden været fast deltager på Fyns Kunstudstilling i Kerteminde og på “Kunst for Alle” i København og i Århus.
Kirsten Hagelskær
Udover mine egne billeder, har jeg i to år været assistent hos maler Jørn Bie, Møn, på hans 56 m2 store vægmaleri ”I begyndelsen var ordet”, som nu hænger på TV2-øst.
Kunsten er en kombination af fantasi-elementer, oplevelser og ender for begge kunstnere tit i surrealisme.
Elias arbejder ud fra skitser og fotos, dog tager maleriet ofte form undervejs. Kirsten finder mange af sine motiver fra mennesker og i naturen.
Elias Bruus fortæller: “Jeg ser verden gennem mine malerier, der er baseret på ting, jeg har oplevet. På sansede indtryk. På ting, jeg møder på min vej. Jeg er nysgerrig på folk, og kan godt lide at spotte detaljer og skævheder.”
Kirsten Hagelskær: Ud over utallige udstillinger er Kirsten en af de 39 kunstnere, der gik gennem nåleøjet på den censurerede udstilling KP19 i Århus Kunsthal. Kirsten arbejder med mange vinkler indenfor kunstens verden.
Velkommen til Kongegaarden i juni.
Arrangeør Kongegaarden
Se mere på:  www.eliasbruus.dk
                      Instagram – eliasbruusart
                      Facebook – Elias Bruus Art”
og                  www.hagelskaer-art.dk