LIVSVÆRK 4. til 28. oktober 2018

LIVSVÆRK

Fernisering torsdag den 4. oktober kl. 19.

Korsør Kunstforening og kunstnerne Jane Morten og John Wûrtz byder velkommen til en unik kunstoplevelse i det meget smukke Center for kunst og musik, Kongegaarden, i Korsør.

Jane Morten og John Wûrtz præsenterer ældre og helt nye malerier og skulpturer i dialog med et udvalg af værker fra egen samling af kunstnere som de har udstillet med i gennem 40 års professionelt kunstnerliv.

Kunstnere repræsenteret på udstillingen er: Francis Bacon, Corneille, Desmarets, Pipin Henderson, Herrera, Jane Morten og John Wûrtz.

Jane Morten er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi 1980-1986.

Jane Mortens malerier er eksistentielle improviserede naturmotiver, der handler om tid og øjeblikkets flygtighed, livet som sekundets glød.

John Wûrtz har gennem årene udstillet på utallige internationale gallerier og art-fairs og har ligeledes   deltaget på udstillingen XXe Prix International D`art Contemporain de Monte Carlo i Monaco, udstillet på Museet for Moderne Kunst, Hôganâs  i Sverige og flere gange på Kunstnernes Efterårsudstilling, Den Frie, København.

Med en palet af lysende farver i en stoflig, æstetisk fremtoning virker John Wûrtzs malerier intense og insisterende.

Værkerne skal ikke forklares i ord – DE ER.

Bemærk søndag den 14. okt. kl. 14 spiller Robin W. P. egne kompositioner på GONG i udstillingen, hvor kunstnerne vil være til stede.

Udstillingen kan ses på Kongegaarden – Algade 25 – Korsør,  4.-28.  oktober  2018. tirsdag til søndag kl. 11-16 og der er fri entré.